Αρχική Νέα Εταιρικά Νέα Το Δημόσιο πρωτοπορεί στην Καλαμάτα.

Το Δημόσιο πρωτοπορεί στην Καλαμάτα.

Καλαμάτα 10/7/2017

Τρία νέα Φωτοβολταϊκά Συστήματα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) σε Δημοσίους φορείς, εγκαταστάθηκαν & ενεργοποιήθηκαν από την SolarWay το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα:

Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 20 kWp.

Στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 20 kWp.

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 8.26 kWp

Πρόκειται για τρία ιδιαίτερα σημαντικά έργα, καθώς πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων που προσφέρουν στο Δημόσιο, έχουν και ένα ισχυρό συμβολισμό, σηματοδοτώντας μια δυναμική και καινοτόμα αντίληψη στην διοίκηση του Δημοσίου τομέα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις και Διευθύνσεις καθώς και στους εργαζόμενους των παραπάνω δημοσίων φορέων που με καινοτόμο πνεύμα, συμβάλλουν θετικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Φωτοβολταϊκό Σύστημα Νοσοκομείου Καλαμάτας

Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1ου Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας

Net Metering από την SolarWay

Η SolarWay είναι από το 2009, η πρωτοπόρος εταιρεία της Μεσσηνίας, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης, αξιοποιώντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Γενικός Διευθυντής της SolarWay είναι ο Κώστας Μουρτζανός, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με Διδακτορική διατριβή σε Ενεργειακά θέματα και με πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ. Η ομάδα της SolarWay μέσα από την πολυετή εξειδίκευση της, την  πληθώρα σεμιναρίων & επιμορφώσεων και την πολυετή συνεργασία με τους σημαντικότερους οίκους, παραμένει στην αιχμή της τεχνολογίας.

Με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, με σαφή επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία, η SolarWay δημιουργεί μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες με τους πελάτες της που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Η SolarWay διαθέτει Πιστοποίηση Εγκαταστάτη Φωτοβολταϊκών Συστημάτων PVTRIN σε προχωρημένο επίπεδο, μέσα από το πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» (Intelligent Energy-Europe programme) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ έχει πιστοποιηθεί από την EQA Hellas κατά ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει στον τομέα της Εγκατάστασης, Μελέτης και Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Ακρίτα & Ευριπίδου 45, Καλαμάτα

τηλ : 27210 81247, fax: 27210 89345, e-mail:

Ενημερωτικά Δελτία

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία με όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τα φωτοβολταϊκά συστήματα εγγραφείτε στη λίστα newsletter της Solarway.
ΕΓΓΡΑΦΗ ( πατήστε εδώ )

Κέντρο Λήψης

Κατεβάστε χρήσιμα αρχεία όπως νόμους, διατάξεις, αιτήσεις που διέπουν τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα. ( πατήστε εδώ )