Αρχική Η Εταιρεία Προφίλ

Η εταιρεία μας

Η SolarWay είναι από το 2009, η πρωτοπόρος εταιρεία της Μεσσηνίας, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης, αξιοποιώντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι κύριες δραστηριότητες μας εστιάζονται στο σχεδιασμό, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση ολοκληρωμένων λύσεων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. Παράλληλα διενεργούνται Ενεργειακές Επιθεωρήσεις και Ενεργειακοί Έλεγχοι και εκδίδονται Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης , ενώ αναλαμβάνονται έργα στα πλαίσια του προγράμματος πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

Γενικός Διευθυντής της SolarWay είναι ο Κώστας Μουρτζανός, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με Διδακτορική διατριβή σε Ενεργειακά θέματα και με πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ. Έχει δημοσιεύσεις σε Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια.

Η ομάδα της SolarWay μέσα από την πολυετή εξειδίκευση της, την  πληθώρα σεμιναρίων & επιμορφώσεων και την πολυετή συνεργασία με τους σημαντικότερους οίκους, παραμένει στην αιχμή της τεχνολογίας.

Με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, με σαφή επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία, δημιουργούμε μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες με τους πελάτες μας που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Η SolarWay έχει πιστοποιηθεί από την EQA Hellas κατά ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει στον τομέα της Εγκατάστασης, Μελέτης και Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Η SolarWay διαθέτει Πιστοποίηση Εγκαταστάτη Φωτοβολταϊκών Συστημάτων PVTRIN σε προχωρημένο επίπεδο, μέσα από το πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» (Intelligent Energy-Europe programme) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Logo image of PVTRIN certificate

Παράλληλα η SolarWay είναι μέλος του Συλλόγου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ)

Με πάνω από 200 εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, η SolarWay σας δίνει την ασφάλεια που απαιτείτε.

Η δέσμευση μας στην αγορά της πράσινης ενέργειας είναι ουσιαστική. Σε αυτή βλέπουμε το μέλλον μας και την πρόοδό μας. Με συμπόρευση. Με συνεργασίες. Με αμοιβαίο όφελος.  Μαζί σας.
Είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Ενημερωτικά Δελτία

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία με όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τα φωτοβολταϊκά συστήματα εγγραφείτε στη λίστα newsletter της Solarway.
ΕΓΓΡΑΦΗ ( πατήστε εδώ )

Κέντρο Λήψης

Κατεβάστε χρήσιμα αρχεία όπως νόμους, διατάξεις, αιτήσεις που διέπουν τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα. ( πατήστε εδώ )